Nieuws

 
De Ghent Gators richten een vrouwelijk Flag Football team op! Dit kon je reeds lezen in de krant en horen op de radio. De aankondiging is er, nu nog de speelsters. We kregen al een aantal enthousiaste dames over de vloer, maar organiseren nu ook officiële try-outs voor meisjes en vrouwen die graag willen proeven van Flag Football. We leren je de sport kennen, een bal gooien en vangen, verdedigers ontwijken en zo je eerste Touchdown scoren!
 
Heb je dus zin om een nieuwe sport te leren kennen in een toffe groep, twijfel dan niet en kom eens langs! Wie weet sta je in 2028 op de Olympische spelen!
Schrijf je vrijblijvend in via de link voor onze try-outs op 26/10, 2/11 en 9/11, de eerste 4 keer traint iedereen sowieso gratis mee. Tot binnenkort!
 

De Ghent Gators starten met een volledige jeugdwerking voor flag football! We starten verschillende jeugdploegjes flag op in de omgeving van Gent. Zo zijn ondertussen de Wondelgem Vikings, Melle Merelbeke Maniacs, de Oostakker Saints en de Ghent Gators actief.  Ben je tussen 8 en 14 jaar, kom dan zeker eens flag football proberen op een van onze locaties.

Wondelgem Vikings Yan Yoens

Woensdag: 14:00 tot 15:00

Zaterdag: 15:00 tot 16:00

Melle Merelbeke Maniacs Kouterslag Zondag: 12:00 tot 12:00
Oostakker Saints Locatie Oostakker Zaterdag: 10:00 tot 11:30
Ghent Gators Borluutstraat 21 Sint-Denijs-Westrem Zaterdag: 10:30 tot 12:00

Flo is een gedreven football speelster maar op dit moment voelt ze zich nog wat alleen. Daarom is ze op zoek naar een 10-tal teamgenotes om het allereerste volledig vrouwen flag football team te starten. Ben je niet zeker of flag football iets voor jou is? Kom dan eens proberen op een van onze try-outs! Enkel vrouwen toegelaten.

September is de maand van de sport en ook de Gators doen mee! Kom gratis proberen of onze sport iets voor jou is. Elke dinsdag en donderdag zijn er try-outs. Zoek je graag het contact op dan is deze sport zeker iets voor jou. Maar is tackelen of getackeled worden niets voor jou dan kan je ook flag football proberen en dit elke zaterdag van 12 tot 13:30

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

De Ghent Gators werden in 1999 opgericht door een groep vrienden die de sport wilden spelen waar ze van hielden. Sinsdien zijn we gevolueerd van een groep vrienden die American football spelen naar een familiale sportclub waar iedereen welkom is. We vinden dat het onze missie is om een veilige, inclusieve en positieve omgeving te creeëren voor de iedereen om hun vaardigheden te ontwikkelen, levenslange vriendschappen op te bouwen en waardevolle levenslessen te leren door middel van American football (Tackle en flag). We geloven dat iedereen, ongeacht zijn achtergrond of vaardigheden, de kans moet krijgen om het plezier en de voordelen van het deel uitmaken van een team te ervaren.
 
Wil jij deel uit maken van deze familie, kom dan gerust eens langs op een van onze trainingen of contacteer ons via deze site of op onze socials!
 

Roald Piqueur - Voorzitter

© website powered by Twizzit.com